Thursday, March 17, 2011

Cel mai scurt post

Probabil aceasta este una din cele mai scurte postari ale mele de pina acum si are legatura cu subiectul de mai jos:
http://www.ziaruldeiasi.ro/local/semafor-la-trecerea-de-pietoni-unde-un-tir-a-ucis-un-iesean~ni75rb
Este regretabil ce s-a intamplat la acea trecere de pietoni (accidentul mortal de acum o saptamina), insa soferul are totusi niste circumstante atenuante (corectat, n.ns.): trecerea este semnalizata cu un semn greu vizibil (plasat prea jos), culorile zebrei sunt de mult sterse, iar plasarea trecerii este cam nefericita (caci un semafor este la 100 m)! S-a intamplat, soferul e vinovat, va plati. Si acum vine postarea propriu-zisa, legata de solutia propusa:

1. Domnilor, trecerea poate fi mutata la semaforul de la Galata, mai fac oamenii miscare, este in folosul lor!

2."Domnilor, s-a inventat semaforul cu... buton"!

4 comments:

  1. Ce parere ai despre modificarea circulatiei la Palas?
    http://www.adevarul.ro/locale/iasi/EXCLUSIV-Modificari-trafic-Palas-Veyi_0_460754267.html

    Daca se fac doua benzi suplimentare, mi se pare clar ca vor disparea copacii si nici spatiu pt pista de biciclisti nu mai ramane pe Strada Palat. Idem pe Sfantul Lazar.

    Probabil va arata ca Soseaua Socola, intre Podu Ros si Tesatura, deci adio tei, adio plimbare pe jos vara (in schimb lumea se va putea plimba prin al 999-lea mall din Iasi).

    ReplyDelete
  2. Buna,
    acum vad!!! e clar, se distruge si str. Palat. Solutia mea cu sens unic si pe str Palat cred ca era mai buna, insa probabil nu va fi luata in seama. Pacat! Adio parfum de tei! Voi scrie in curind si despre asta.

    ReplyDelete
  3. Se cheama "circumstante atenuante" acolo unde Dvs. ati spus "antecedente". Of si mai sunteti cadru universitar si doctor... Pacat de ideile valoroase daca nu le imbracati si intr-o limba corect folosita.

    ReplyDelete
  4. domnul meu, da, asa este, insa nu credeti ca eu stau acum si aici sa fac analiza de text/studiu stiintific. Scriu in graba, caci am multe altele pe cap. Voi fi mai atent, insa nu garantez ca nu voi mai scapa unele si pe viitor. Ideea principala a acestui blog este sa atraga atentia asupra a ceea ce se intampla in acest oras, sa propuna niste solutii... Ca acestea nu sunt prea bagate in seama sau ca unii, ca dvs., se uita dupa greseli, asta e alta problema.

    ReplyDelete