Friday, February 18, 2011

Aminarea - boala primariilor

Din presa aflam ca proiectul de modernizare de la Ciric debuteza, cum altfel, cu... o aminare! Cred ca avem de-a face cu un blestem national, niciodata nu facem ceva la timp, nu facem cum trebuie si cind trebuie.
Ma astept ca si la proiectul Bahlui sa pornim la fel.

P.S. o veste buna ar fi ca autoritatile si-au adus aminte ca Iasii sunt numiti "orasul teilor" si vor planta tei in tot orasul. Cind voi simti mirosul teilor precum la Budapesta (trebuie incercat in iunie, ce e la Iasi e treaba de mic copil), atunci voi spune ca treaba aceasta a fost bine facuta. Bine ca s-a renuntat la magnolii si alte exotisme din acestea.

4 comments:

  1. :) ma bucur ca apreciati ideea plantarii teilor, idee pe care am sustinut-o anul trecut si acum apare ca se va planta numai tei. argumentul era ca eun simbol cu care se poate promova orasul (orasul teilor, tara lalelelor,etc...)
    idee sustinuta pe un blog care acum nu mai este :)

    ce tine de montarea unui mobilier urban, executie trotuare, amplasare alteel gonflabile.. sa avem rabdare.. se vor face... banii sunt doar trebuie lauti pana la o anumita data. decii... se va face... dar in graba.
    si de aici .. tot lantul.. graba strica treaba...
    dar sa fim optimisti.

    ReplyDelete
  2. se face, dar in ritm romanesc! Am constatat si eu ca blogul nu mai este. de ce?

    ReplyDelete
  3. Buna ziua,

    Domnule Radvan, mai ajung din cand in cand pe blogul dumneavoastra si sunt de parere ca tratati subiecte interesante.

    V-as sugera insa sa includeti in blog si o casuta de subscriere prin email pentru a oferi cititorilor facilitatea de a primi un mail de fiecare data cand publicati un articol nou.

    O zi buna!

    Iulian Boia

    ReplyDelete
  4. buna ziua,
    am incercat sa rezolv, ideea este foarte buna.
    LR

    ReplyDelete