Friday, March 22, 2013

Strada verde

Am vazut recent aceasta fotografie si nu ma pot abtine sa nu o pun si aici. Asa mi-ar place sa arate Copoul (si nu numai)!!!


Dar daca tot m-am pornit, sa vedem cum arata strazile (din cartiere!) prin alte parti. O minunatie!







4 comments:

  1. Strazi acoperite de copaci erau o gramada si in Iasi, chiar si in cartiere "dormitor", ca Nicolina. Pana au venit echipele de toaletat arborii si i-au facut sa arate acum ca niste bete infipte in pamant.

    In fata blocului meu este un nuc plantat odata cu construirea cartierului, prin '81. Stufos, mai inalt de etajul 4, fara niciun pericol de prabusire. In 2011 l-au toaletat, in 2012 jumatate din ce-a ramas s-a vestejit :( Si in curand probabil o sa-l taie de tot, deoarece acum chiar exista sanse sa pice vreo creanga uscata imensa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dan, inca o rugaminte: imi puteti spune unde exact e (era) localizat acel nuc? Ma intereseaza pentru o anumita chestiune.

      Delete
  2. Asa este, in anii 90 orasul inca era verde. Not anymore!

    ReplyDelete
  3. Pe Bing Maps

    Cum arata prin iulie-august 2008: poza norc.ro

    Cum arata azi, poza, INAINTE de aparitia frunzelor. Pentru o comparatie corecta, trebuie sa mai asteptam vreo trei luni. A se observa si toaletarea arborilor din dreapta. La vara veti vedea cum au ramase acele "bete" ca la o antena TV, in timp ce frunzele mai cresc doar in cateva smocuri pe la mijlocul copacilor.


    O strada verde din Nicolina. Navigare pe Norc. Cu refacerea fatadelor blocurilor si completarea golurilor din spatiul verde, ar putea arata foarte bine.

    ReplyDelete