Monday, May 14, 2012

Una calda, alta rece

Calda: nu stiu cum se face dar in acest frumos an electoral, edilii si-au adus aminte ca a venit vremea ca spatiul verde de pe Soseaua Nationala sa fie refacut. S-a pus un nou gard viu, s-au plantat arbusti ornamentali, s-au tuns (prea mult) copacii, in fine, acum cind totul e inverzit imaginea ce ni se infatiseaza ochilor este una placuta. Felicitari, deci se poate!


Rece: la 100 m de zona surprinsa in fotografiile de mai sus se afla parculetul din Podu Ros, de la Posta. Aici nu au mai ajuns cei de la spatii verzi, iar imaginea e deplorabila.

P.S. In primavara anului 2009, semnalam ca lucrarile de pavare din Podu Ros nu erau bine puse la punct, astfel ca, in unele locuri, pavelele deja se miscau. Credeti ca le-a observat cineva in ultimii 3 ani? Nu! Aceleasi pavele in momentul de fata stau sa iasa si un ”binevoitor” le poate lua pentru a-si face acasa colectie. Situatii asemanatoare am observat la unele sectoare de trotuare proaspat facute din Copou. Nimeni nu verifica? Sa le fotografiez si pe acelea acum si peste 3 ani?
Bonus: Parcare amenajata in cartierul Alexandru!!!
Concluzia: ca locuitor al acestui oras, as vrea sa fie mai des alegeri locale, insa si mai des as vrea sa vad lucrari edilitare facute cu simt de raspundere si respect fata de banul public!

No comments:

Post a Comment