Monday, February 1, 2016

Noroi

Update 1.03.2016
Nu pot totusi sa nu remarc faptul ca a existat o reactie la informatia publicata de mine. Intre timp, spatiul ”ocupat” cu noroi din imaginea de mai jos a fost inchis cu stalpi, astfel ca nu mai e accesibil masinilor. Un plus pentru cei ce au luat masura, acum asteptam curatarea parcarii improvizate din fata Salii Sporturilor. Este un haos acolo (si mizerie), in conditiile in care la cateva zeci de metri se afla parcarile de la Palas.

1.02.2016
Zilele acestea iesenii sunt exasperati de mizeria de pe strazi si trotuare! Pentru cea de pe strazi nu mai putem da vina pe santierele din anii precedenti, pentru ca acestea s-au cam inchis. Nu, mizeria provine de la noroiul luat pe roti de cei care parcheaza pe unde apuca in oras, pe tot felul de maidane! Culmea, peste un astfel de loc am dat chiar vis-a-vis de Palas, pe noua stradela ce leaga str. Palat de Cantemir! Chiar nu vede nimeni! Azi noroi... la primavara praf! Si nu ne lamurim de ce orasul este atit de poluat!


2 comments:

  1. Chiar aseara am trecut pe acolo si, pe langa noroiul adunat langa asa-zisul trotuar pe care nu poti merge decat daca esti "Daniela Silivaș evoluând la bârnă", deci mergi prin noroi, mai e si o rabla de masina accidentata, care zace de luni de zile acolo, fara s-o vada nimeni.
    Mai mult, cand s-a executat lucrarea pe noua stradela Palat, cei in drept sa gandeasca si sa hotărască, puteau intui ca parcela aia de teren se va transforma in parcare, deci se putea asfalta si acolo, tocmai pentru a evita situatii precum cea prezentata de dvs.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bineinteles ca lucrurile trebuiau anticipate, dar de... mai greu la noi!

      Delete